Moshi Moshi

Jag tog inte så mycket kort idag. Var så trött. Så idag chillade vi mest. Åt frukost runt halv åtta, ritade lite manga (haha), gick på ett Qi Gong pass, badade och tvagade oss på japanskt vis ^^ (eller asså egentligen skrubbar man typ sönder huden när man tvagar sig på riktigt. Men vi tog inte i så mycket, haha)


Den söta Japanen jag tog kort på igår hjälpte oss att flytta grejerna ut och sa att min frukost var fin ^^Haha, nån stackars kille hade skrivit såhär i en av mangahörnorna:

"Hej jag söker lycka kan du ge mej ett bra råd?! jag är typ den ända killen på 15år inne på det här spaet och det finns många tjejer som verkar intresserade av mej men jag själv är väldigt blyg ska jag Bara gå fram och fråga om typ mobilnummer? vete fan va jag ska göra Hjälp mig"
Alltså.. han har kanske inte hört talas om punkt och kommatecken? (haha hoppas inte den här gulliga stackaren läser min blogg nu. inte så troligt)

Detta köptes:
Näsdukar med körsbärsdoft (haha jag tycker inte om att använda näsdukar men dom här var så söta..)


Kasse/väska


Och en typ passhållare eller nåt. Gullig var den iaf.

Men när vi checkat ut åkte vi till kista gallerian och åt, då sprang jag in på Akademibokhandeln och köpte dessa underbara block haha ^^Kommentera här! ♥
Postat av: Frida

Hahaha åh vad söta block ;o

2010-07-22 @ 23:57:18
URL: http://littlemonster.blogg.se/
Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0