"Kolla! han har en helt EGEN cola"

Idag åkte jag in till stan med Cicci & Co, det var väldigt mysigt. Vi gick till musikens hus, sen till hemköp och så stog Andreas och pratade med en dryg men ganska snigg tele2 snubbe i ca en kvart eller så, efter det gick vi till stadparken och hade värsta picknicken :D Och sen drog vi till domkyrkan.
När dom skulle åka stannade jag kvar och gick på stan med Frida ett tag. Haha, otroligt kul ^^ Vi köpte shorts, 2 för 99, så jag tog ett par och hon ett par. Smarta vi är ibland (det var hon som kom på idéen, men ssch!). Frida var dock inte så smart när hon provade en blus eller nåt. Hon hade den lite upp och ner. Askul, haha.
Senare åt vi McFlurry Marängswiss på stationen samtidigt som vi kollade på småpojkar som skejtade. Sen blev det kladdigt så vi var tvugna att tvätta oss i fontänen. Fett mys. (Precis brevid fontänen höll en ensam kille med egen cola till. Han hade inga vänner ett tag, så vi var hans vänner i smyg. Men sen kom hans riktiga vän och då blev han underbart lycklig. Det syntes.)

Nu efter att Elvis har varit i mitt rum är det ganska upp och ner vändt ^^ Får ta och städa det snart. Haha, han sminkade mig mycket fint också.


Kommentera här! ♥
Postat av: Frida

oj har typ aladdin D:

2010-07-09 @ 12:49:36
URL: http://littlemonster.blogg.se/
Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0