Stil eller inte stil? Det är frågan..

I söndags pratade jag och Frida om att vi verkligen inte kan ha en normal stil. Och det stämmer så jävla mycket!

Jag måste alltid sticka ut och ha annorlundare kläder än alla. Tänkte på det här om dagen när jag satt på historian, jag var tvungen att kolla mig omkring i klassrummet... Då insåg jag att jag var den enda som stack ut. Alla andra satt där i sina helt normala basic, svart, vit, bruna.. jaa, vanliga kläder, och jag satt där helt färgglad. Kände mig som ett påskägg fast inte på påsken typ. På fel ställe.. eller nåt.
Anyway, hur mycket jag än försöker kan jag inte se ut som alla andra. Asså inte för att jag vill det eller nåt, men jag kan inte ens! :O Ibland är det faktiskt skönt att bara glida in i mängden och inte sticka ut. Men jag lyckas aldrig.. Jag har jämt stuckit ut och varit den där töntiga. Skulle vara kul att prova på nåt nytt nån gång, men jämt så glider det på lite för många armband, lite för mycket färger på samma gång, osv. Haha, jag förstår verkligen inte felet ^^ Hur svårt ska det vara att se lite mainstream ut? Och som sagt, jag vill inte. Men jag förstår bara inte varför jag inte kan..
Haha, detta är nog det jag funderar mest på om dagarna. Varför just jag ska sticka ut? Varför är inte jag en av dom där brudarna i de vanliga kläderna? Varför kan inte jag bara ha ett par jeans, en tunika och ett fint armband? Det går liksom inte.
Men... jag gillar att sticka ut!
Det allra bästa är ifall folk jag tycker om bara accepterar det. Älskar när folk inte dömmer mig för min stil. Såna människor är guld värda!

Alltså jag kan hålla på hur länge som hellst med att skriva om det här. Men det är taskigt mot er. Vill ju inte förlora de få fina läsare jag har ♥

Haha, för några veckor sedan fick jag faktiskt höra av dom på teatern att jag har en stil. Den är "gullig, färgglad och lite Japan inspirerad" *happysmile* :')

Puss och godnatt nu!
midsommar imorgon, myys ^^


Kommentera här! ♥

Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0