Dagarna som gått

Hej! Jag har inte hunnit skriva så mycket, så jag gör det nu... Och jag börjar väl där jag slutade, torsdag förra veckan.

Torsdag:
Tog bussen in till stan, skulle möta Helle där innan tåget skulle gå, men hon kom aldrig haha. Två sekunder innan tåget anlände kom hon. Då hoppade vi på det och åkte mot Tierp. Väl i Tierp träffade vi Therese, och sen tog vi en buss ännu längre bort. När vi hoppat av där visste vi inte om vi skulle åka buss eller taxi. Vi skulle tydligen åka taxi hehe. Skoj. När vi kom fram till Julias hus åt vi tacos utan bröd, haha, det var lite roligt stt hon glömde köpa bröd ^^ vi tog rostbröd istället. Sedan, resten av kvällen pratade vi som galningar och sov inte en sekund.

Fredag:
Vi slumrade till i ca 25 minuter innan vi skulle åka med bussen tillbaka till Uppsala. När vi kom till Uppsala igen gick jag runt och väntade på att Emil och hans pappa skulle hämta upp mig. När dem hämtat mig åkte vi först runt till en massa ställen innnan vi fortsatta hem till Emil.
Väl hemma hos honom minns jag inte mer än att jag somnade ett antal gånger och sen var vaken halva natten, hehe.

Lördag:
Jag och Emil åkte hem till mig nångång. Jag minns absolut ingenting av vad vi gjorde.

Söndag:
Mina sysslingar kom på besök och vi fick lite julklappar. Jag fick en halsduk och en t-shirt (: Jag lekte mest med Hilma (fyraåringen) i min garderob. Hon hittade mitt smink, och det var som att uppleva i sommras med Elvis igen haha. När dom åkt låg jag och Emil bara och hade det mysigt ^^

Måndag:
Vi sov bort halva dagen...

Tisdag:
Skola igen.. Lagom deprimerande. Men helt okej dag ändå. När vi slutat åkte jag och Emil hem till mig igen och flummade loss lite.

Onsdag:
Hemsk dag. Fick nåt migränanfall och kräktes imorse. Plus det hade jag feber också. Så det var bara att stanna hemma. Har inte lämnat sängen en endaste gång. Men snart ska jag gå upp och äta nånting.. Hoppas jag mår bättre imogon.

Det där med att ladda upp bilder funnkar inte just nu, så ni kanske får se en massa senare ^^

Kommentera här! ♥

Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0