Dag 27 - Något som upprör mig

Man går ju och är upprörd över alla möjliga småsaker, men om jag ska lista tre saker som jag blir allra mest upprörd över står nog människan ganska högst upp på listan. Människan är hemsk (egentligen). Gör helt galna saker och kan inte bete sig alls. Är alldeles för egoistisk och kan inte vara rättvis någonstans. Alla är inte så, men såna finns. Det vet vi. Men när det nu finns människor som är så godhjärtade att man inte kan annat än att älska dem, då raderar dem orättvisa människorna dem på de värsta sätten man inte ens kan föreställa sig. Det är alltid dem oskyldiga man går på. Varför?! Sådant gör mig fly förbannad. Jag tänker inte fortsätta skriva om det, då blir ni säkert också arga. Eller missförstår. Det vill jag inte.


Näst på listan sätter jag nog otrohet. Det gör ont bara jag tänker tanken ifall det skulle hända mig. Hur kan man göra så mot en person som älskar en så oändligt? Snacka om att med flit slita ur hjärtat, kasta det på marken, spotta på det, för att sedan lämna det trasigt och tro att man lindrigt kommer undan med det. ”Men älskling, jag lovar! Jag ska inte göra om det, ge mig en chans till?” En andra chans? Aldrig i livet.
Skulle min pojkvän vara otrogen skulle jag inte ens överväga en andra chans. En rak höger skulle bli svaret på den idiotiska frågan.
Kärlek bollar man inte runt med.
Äkta kärlek är stark som den hårdaste metall, men skör som tunnaste glas.
Försök bolla runt med en tunntunn glasboll. Spelar ingen roll hur jävla duktig man är på basket eller fotboll då.


Och på tredjeplats kommer skönhetsideal.
Hela mitt liv har jag fått höra negativa saker om mig själv, att jag skulle vara snyggare om jag gjort si eller så. Och i alla tidningar läser man om hur man ska gå ner i vikt, vara snyggast på beachen, bli bäst i sängen, och så vidare. Listan kan göras låååång. Jag avskyr allt sånt, att man måste se bra ut för att alltid bli vänligt bemött och få dem snyggaste killarna.
Trots detta följer jag allt som en slav fast i kedjor.
Och jag hatar det.
Ett beroende av att försöka vara snygg.
Blä.Kommentera här! ♥
Postat av: Frida

- bloggen tackar!! :D

2011-06-28 @ 23:08:43
URL: http://littlemonster.blogg.se/
Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0