You Skate Girl Camp

Fredag. Vi hälsade på alla, åkte till Enköping och skejtade. Vi nybörjare fick vara utomhus medan dom icke nybörjarna fick vara inne i skejthallen. På eftermiddagen åkte vi tillbaka till Ungdomens Hus och åt tacos. Sen chillade vi och fixa sovplatserna. Så sjukt obekvämt haha :( Vi gick och lag oss rätt tidigt.
Lördag. Vi alla vaknade till musik, asmysigt ^^ Vi åt frukost och åkte sen till avesta. Stannade vid dalahästen och handlade på Willys. Väl framme i betongparken åkte vi en del. Åt pizza. Sen drog vi som ville till en skejthall. Där kunde man kissa. Mycket bra, haha. Senare åkte vi tillbaka till UH och duschade på katedralskolan. Vi åt, och sen drog jag, Frida och några till till rampen här i Uppsala. Guh så trevligt det var. Vi kom tillbaka till UH ganska sent och missade filmen, haha. Eller ja, vi kom precis lagom till slutet. Och sen somnade vi.
Söndag. Vaknade till musik igen, hihi :D åt frukost, packade ihop alla saker, städade och åktye sen iväg till Uppsalarampen och var där i flera timmar. Det var jättehärligt, vi övade inför tävlingen, sen dök en DJ upp och Red Bull kom och delade ut massa energidrinkar. Drack två på raken. Haha, inte bra om man är jag. Men sen var det tävlig. Asgrym stämning och alla var sjukt duktiga! Jag var däremot ganska halvsämst i ramptävlingen, haha. Skrapade upp lite av armbågen och åkte väl inte så mycket som jag borde. I streettävlingen skulle man vara kreativ. Jag och Frida gjorde en klappramsa samtidigt som vi åkte på brädan. Alla vi som inte vann fick tröstpriser, en t-shirt från junkyard och en hel del dekaler. När tävlingen var slut åkte vi till China Garden och åt. Efter det fick vi våra resväskor och sa hejdå. Då kom Emil och vi åkte hem till mig.

Har haft en så dunderbra helg, med en hel bunt sköna tjejer och fantastiska coacher!


Kommentera här! ♥

Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0