Allt går som vanligt åt skogen

Ja, nu börjar det köra ihop sig totalt.
Hade planerat allt inför dagen, men när jag vaknade fungerade inte min kropp riktigt. Helt stel är jag och hjärnan har grisat ihop sig helt. Så det blev till att stanna hemma för mig *gigantisk jävla suck*
Så jag gick och la mig oc somnade till Jultomtens Lärling, supermysigt. Guh vad jag längtar till advent så julmyset kan börja på riktigt!
Men, tillbaka till saken. Inte ett dugg bra att jag är hemma, är oftast hemma på torsdagar av någon anledning... Men på ett sätt är det bra att stanna hemma. Då får jag mer tid till att plugga. Och det som är jättejätte toppen är att jag glömde arbetet om belastningsskador i skolan. Får försöka komma ihåg det imorgon bitti. Ska snabbt in imorgon klockan 9 för att göra min röstuppvärmning, hämta papper, lämna in religonen och springa upp till receptionen. Och sen ska jag snabbt hem igen för att fixa mig till bröllopet som börjar klockan 11. Hmm... komer typ ha en timme på mig att fixa mig. Tror ni jag hinner? Tror inte jag, haha.
Nej nu ska jag börja plugga. Har mailat flera olika lärare om diverse saker, flyttade möten och uppgifter, så då borde jag kunna börja nu.


Kommentera här! ♥

Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0