Dag 1- När jag var litenJag bodde i Årsta tills jag var sex år, då flyttade vi ut hit till Rasbo. När vi bodde i Årsta kunde jag absolut inte somna om mitt lilla rum var stökigt. Jag gick på montessoridagis (ett dagis där man lär sig saker som att läsa och räkna innan skolan), och där hade jag två tjejkompisar och ett antal killkompisar. Mina tjejkompisar hette Lotta och Loviisa. Jag & Loviisa brukade ibland vara hemma hos henne och kolla på Mumindalen. Vi planerade även att rymma till Spanien via månen. Det uppdraget misslyckades. Jag älskade verkligen att gå på dagis, och jag läste ofta dinosaurieböcker för de mindre barnen. Jag hade långt lockigt hår och min släkt (mest farmor) kallade mig för ”Dockan”.
När jag blev litelite äldre hade jag alldeles för många intressen/hobbies, jag gillade att pyssla och leka med barbie. Jag och min dåvarande bästis Johanna byggde alltid upp en gigantisk barbievärld i rummet och lekte konstant i typ fem/sex timmar. Vi hade även gosedjursskola, där våra gosedjur då gick i skolan, hade lektioner, fick läxor, kvarsittningar och var med på skolfoton. Jag älskade Britney Spears. Hon var min förebild och när jag var ca sex år bestämde jag att ”när jag bil arton ska jag pierca naveln!”, och det var precis vad jag gjorde. Jag ville bli fotomodell, skådespelerska, sångerska, delfinskötare, cowboy, veterinär, författare, med mera med mera….
Jag ägde typ ett ton anteckningsböcker, men hade inget vettigt att skriva i dem (har fortfarande kvar dem…). Jag brukade följa med mamma till jobbet och sitta där på hennes kontor och leka med alla visitkort och post-it lappar och låtsades att jag hade mitt egna kontor.

Mer tänker jag inte skriva, för ni orkar inte läsa så mycket ändå ;)


Kommentera här! ♥

Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0