Dag 7- 10 sanningar1. Jag har väldigt länge velat bli massös och funderar på att sen utbilda mig till det.
2. Jag kan verkligen inte sitta på en stol normalt. Bara när jag har skor på mig. Annars sitter jag antingen på det ena benet eller så är båda uppe på stolen. Jämt.
3. Jag kan heller inte borsta tänderna med stängd mun. Det går verkligen inte! Har den alltid halvöppen så att det oftast sprutar tandkräm över hela spegeln/golvet/person som råkar stå i närheten.
4. Jag har bara bränt mig (i solen asså) en enda gång, och det var på Malta. Folk blir alltid lika chockade när jag berättar det…
5. Jag har extrem hårfobi (kroppshår alltså, inte det man har på huvet). Nästan löjligt… Jag rakar mig själv överallt förutom på huvudet, ögonbrynen och ögonfransarna. Jag tycker bara att det är så ofräscht på nåt sätt att ha en massa hår som växer överallt. Men det betyder inte att jag ser ner på dem som vill ha hår t.ex. under armarna eller på benen.
6. Innan jag dör ska jag ha lärt mig åka skateboard normalt, lära mig åka snowboard, smaka alla pringlessmaker och burger king dippar, åka till Thailand och ligga på en motorhuv och se soluppgången eller solnedgången. (och en massa andra saker såklart)
7. Jag hatar att gå på toaletten. Det är typ nåt av det tråkigaste som finns. Så slöseri med tid… Men konsekvenserna av detta blir att jag ofta åker på små urinvägsinfektioner och förstoppning. Inte så kul.
8. Jag älskar att dekorera och ”piffa till” saker, haha. Om jag tycker nåt ser tråkigt ut sätter jag oftast på lite klistermärken, och poff så är det helt fint och originellt.
9. Jag ääääälskar skräpmat. MUMS! Typ godaste maten!!
10. Jag inspireras ooootrooooligt lätt. Kan se en film och så BANG! vill jag ha exakt ett sånt liv som den i filmen. Eller så ser jag en musikvideo och så BANG! måste jag ha lika coola kläder som personen. Läser en modetidning BANG! Ah, ni kanske fattar. Inspireras väldigt lätt. Typ varje dag, haha.


Kommentera här! ♥

Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0