Dag 8- Saker jag irriterar mig påFacebook. Det verkar som att det bara handlar om tuttar, rumpor, tjejer som plutar med läpparna, killar som spänner magen, ”gilla om tjejen är snyggast, dela om killen är snyggast” och ”CUTEST CONSTEST”. SÅ omoget. Blir seriöst arg på sånt. Är inte facebook ett ställe där man kan hålla kontakt med folk och så? Nä, nu blir det mer och mer en dejting/porrsida.

PLUS den här skiten med ”like if she’s hot/sexy” eller
” 0 Likes = Ugly
25 Likes = Okay
7O Likes = Cute
15O Likes = Pretty
25O Likes = Sexy
325 Likes = Gorgeous
1000 Like = BOMB”
och så är det en bild på en halvnaken brud i typ ett badkar eller på en säng. KOM IGEN?! Seriöst? Behöver ni verkligen så himla mycket bekräftelse?! Ni vet ju redan att ni är snygga. Måste ni försöka kåta upp varenda jävla kille på facebook för att faktiskt fatta det. Måste ni ha 12 845 likes för att tänka ”jo jag kanske är snygg ändå…” Sluta snälla med det. NU!

Tjejer som tror att dem är snyggast i världen och är riktiga attentionwhores. Vill mest strypa dem. Eller fucka upp hela deras oh-så-fina-ansikte/kropp. I know, I’m horrible.

OCH, tjejer som lägger upp en bild (på FB såklart) och så är det antingen en låt text eller så står det typ ”gilla/kommentera? <3”

Allt detta beteende går mig seriöst så mycket på nerverna att jag ibland inte längre vill gå in på FB.

Och min fjärrkontroll till TVn. Det är så himla dryg. Den är tamefan det drygaste i hela huset. Shit vad jag hatar den! På riktigt.

Kommentera här! ♥

Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0