Lite update med tråkiga bilder!

NU är jag (hoppas jag) back on track! Sitter just nu med massa ricinolja i håret och ska förbereda dagen! Har äntligen fått hem min almanacka! Den är skitsnygg och kommer härifrån! :D Den är redan fullspäckad med både roliga och tråkiga saker.

Fick också hem ett iPhoneskal som jag "designat" eller vad man säger. Kunde inte välja vilken bild jag skulle ha, och ville ha med så många som möjligt, så det blev som det blev, haha, men jag är nöjd ändå! :)

Fick också hem ett gäng nitar från Ebay, så nu har jag pimpat mina nya vita shorts från Gina! Ni får lite halvslarviga bilder nu, men bättre bilder senare ;)

I lördagskväll var ju min och Emils sista helg här i lägenheten, så vi lyxade till det lite extra ;) På torsdag kommer de riktiga ägarna och ska bo här. Kommer verkligen sakna att bo inne i stan. Himla praktiskt ju! Anyway, så vi håller på att flytta ut för fullt nu. Ska på ett sätt bli skönt att flytta hem och bo i mitt egna stora, härliga rum! Har så mycket på gång där hemma också, haha!

Idag ska jag försöka fixa ihop lite mer jag ska ta hem, fixa tvättid, duscha, åka till skolan och lämna tillbaka lite låneböcker och sen åka till Ikea & Rusta med Emil och införskaffa flyttlådor!

Så, nu har jag nog sagt allt jag ville ha sagt :)


Kommentera här! ♥

Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0