Ett långt inlägg

Om ca 5 minuter lämnar min älskling mark och far iväg till Thailand. Det käns så tomt utan honom! :(

Börjar väl med lördagen. Vi åkte hemifrån mig runt sex och åkte till lägenheten. Sen åkte vi ner till bion, hämtade ut biljetterna och väntade på att filmen skulle börja. Under den tiden hann jag träffa två från min förra klass, haha. Filmen var sjukt rolig! Jonas Karlsson var grym som vanligt :) Efteråt åkte vi tillbaka till lägenheten och hade det sjukt mysigt. Vi åkte till Ica Väst kvart över elva på kvällen för att köpa saker till räkmackor som vi gjorde när vi sen kom tillbaka :D

Gårdagen var också bra! Vi sov rätt länge, gick upp, åt frukost, åkte till Dax och käkade och åkte sen hem till Emil. Där hade vi himla mysigt, kollade på massa skräckfilmer och Johan Glans. Sen kollade vi på 21 Jump Street tills vi somnade i soffan.

Och idag vaknade vi halv åtta, och åkte direkt till bussen. Jag var sååå trött. Är typ fortfarande det. Det var jättejobbigt att säga hej då till honom. Somnade lite på första bussen in till Uppsala, sen hoppade jag på nästa buss hem till mig. Busschauffören visste inte hur hon skulle åka, så jag fick förklara för henne... När jag kom hem var klockan ca halv tio och då var det dags för frukost. Sen satte jag igång vänner och somnade på dirren! Och nu är jag vaken och måste äta något, sen duscha! :)


Kommentera här! ♥

Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0