ett litet tips

Idag är jag leeeeeeediiiiiig!!

Älskar måndagar nowadays! Men, hade jag haft lektioner idag skulle jag ändå stannat hemma pga min förkylning. Har iof kör idag. Men tänker inte gå på den. Känner mig inte alls frisk nog att stå och sjunga idag.

Men det jag ville förmedla var att ni ska få ett litet tips (som jag lovar att alla redan vet om, men som kanske inte föjler det). TVÄTTA ERA SMINKBORSTAR! Jag gör det alldeles för sällan. Men igår tog jag mig i kragen och gjorde rent dem. Och fy tusan vad äckligt vattnet blev. Man inser inte hur smutsiga borstarna är förrän man tvättar dem. Tänkte liksom "euw, har jag det här i ansiktet...?" Inte konstigt att min hy är så fucked up hit och dit.
Men vissa borstar/svampar måste man byta ut lite oftare... Bytte ut min foundationsvamp när jag ändå var i farten. Och thank God att jag gjorde det. Så äcklig.

Jag gör rent borstarna olika typ varje gång. Läser man runt säger alla olika om hur man ska göra remt dem. Olivolja, tvål, diskmedel, shampoo & balsam, alcogel... Listan kan göras lång. Man ska hur som helst låta dem ligga på en handduk under natten och lufttorka. Men inte låta dem ligga rakt ner, dem ska luta lite neråt så att vattnet inte kommer in i skaftet. Och.... GÖR RENT DEM OFTA! Det är jag superdålig på...

Nytvättade och fräsha.
Kommentera här! ♥

Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0