Sista dagen

Tid: 21:00

Idag är det sista dagen & sista natten här i huset... Usch vad jag kommer sakna Huay Yang! Hoppas dock att jag kommer hit fler gånger :) Imorgon klockan tio ska vi vara helt färdiga och redo för en fyra timmars bilfärd till självaste Bangkok. Har mer eller mindre faktiskt packat helt klart! Hur duktig är inte jag? PLUS att mitt bagage väger 19kg, OH YEAH!!! :D

Idag har jag packat för fullt asså. Fick packa om väskjäveln flera gånger dessutom. Hehe, mormor och Björn har tagit en del av mina grejer som inte fick plats och lagt i deras väskor... Måste bara betyda en sak: jag har för mycket saker. Sen fick jag lite migrän och somnade i tre timmar, mellan klockan ett på eftermiddagen och fyra, haha. Skönt var det iaf. När jag vaknade satte jag mig på min fina motorcykel och tog en sista runda helt själv i regnet. Faktiskt första gången jag åkte nånstans helt totalt själv, haha. Var väl på tiden... Åkte iaf till Ranchen och köpte en pizza (hehe). Dom är så himla söta dom som jobbar där! En av tjejerna kan jätte bra svenska, och eftersom jag fick vänta så länge behövde jag bara betala 200 baht istället för 240. Gulligt! När jag sen kom hem åt jag halva pizzan, och sen drog vi + två till till Djungelbaren och käkade. Haha, åt en supergod våffla med glass & grädde, MUMS. Känner mig fett glupsk idag. Ska snart trycka i mig resten av pizzan.

Haha, ååh, när vi var på restaurangen kom den där supersöta ungen fram till mig igen (minns ni vem?), satte sig bredvid mig och lekte med min meny. Försökte prata med henne också, men det enda jag fattade var när hon pekade på en vattenflaska och sa "naaaam!" (bettyder vatten).

Nu ska jag kolla lite på Andra Avenyn och sen sova. Är rätt taggad på imorgon faktiskt. Men är mest taggad på att åka hem, haha. 

Detta blir troligtvis mitt sista blogginlägg här från Thailand, *snyftsnyft*. Så nästa gång ni hör från mig är jag på svensk mark.

HA DET GÖTT! ♥

Kommentera här! ♥

Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0