Ställe jag inte riktigt kan stava till.

Tid: 16:55

(glömde säga det igår, men innan vi drog till stranden åkte jag och Björn iväg till en av alla massörer här i byn och han bjöd mig på en timmes oljemassage! Så gudomligt skönt det var asså! Dom är så himla duktiga!)

Halloj! Imorse halv nio kom en taxi och hämtade oss + två till och körde oss till ett ställe som jag inte kan stava till ordentligt (återkommer när stavningen är på plats) fruktansvärt nära Burma. Och där var det minsann en huuuur stor marknad som helst. Och stekhett var det. Trotts att det var så mycket grejer att man fick ont i huvet och att värmen gassade som jagvetintevad lyckades jag ändå få med mig ett X antal påsar hem (förvånad, någon?). Vi åkte hem halv tolv och direkt när vi kom hit hoppade vi i poolen, haha. Sen åt vi och efter det drog vi iväg med motorcyklarna och flängde runt på lite olika ställen. Himla trevlig dag! Och vädret är på topp asså!

Haha, asså när vi var där på marknaden förstod jag lite hur det känns att vara nån sån halkänd person som alla vet vem den är...typ. Jag är tydligen himla populär här eftersom jag är blond & svensk och så. Och alla kollar på en. Man är iaktagen konstant! Nån tjej sa att jag var beautiful och när jag tittar åt höger in i en annan "affär" står ett helt gäng med gulliga tjejer och fnittrar och vinkar. Haha, så söta! Man får höra hela tiden att man är "so pretty", "very beautiful", "very nice", osv, osv. Det var en tjej som smygfotade mig med sin mobil också, haha. Gulligt. Dock inte så diskret, men gulligt. Hoppas verkligen inte att det låter som att jag skryter, men det är så himla kul när alla tycker om en, hahaha! Det är en riktig självkänsle-boost att vara här nere! När vi åkte tåg i torsdags var det en kille i sätet framför mig, som vände sig om i sitt säte, alltså vände sig helt om, och satt och stirrade på mig ett bra tag. Haha, det var mer läskigt än smickrande dock... Men såna där saker har dom för sig.

En bit av marknaden och "ingången" till Burma


Haha, tänk att thailändarna faktiskt åker såhär! Livsfarligt ^^

Kommentera här! ♥

Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0