Glad eller ledsen...? GLAD!

Idag är en regnig dag. En sån dag som man kan bli på dåligt humör av. Jag kan lätt bli tjurig och ledsen när det är såna här dagar. Det man måste lära sig är att ändå vara glad. Det är nåt jag har lärt mig nu de senaste veckorna (!). Tänk att jag inte har funderat över det tidigare! Är man glad och ler kommer man må så mycket bättre ju. Men man ska självklart inte låtsas vara glad när man egentligen är superledsen. För man får ju vara ledsen också. Inget tvång på att vara glada, haha (bara lite). Men så ska jag tänka i fortsättningen i alla fall!

Och Sandra fyller år! Världens skönaste Sandra. 20 år. Det är ju alltid roligt när folk fyller år, men man kan ju lätt bli rätt nere när det är så att en person som inte finns längre fyller år... Till en början blev jag otroligt nedstämd, men har istället valt att vara glad. Vi ska ju inte vara ledsna på hennes födelsedag, eller hur? Det känns faktiskt nästan dumt att vara glad idag, när hon fyller år. Eller är det bara jag som tycker det? Att det är som en liten oskriven regel att man då ska sörja. Men jag sörjer ju inte att hon fyller år. Förstår ni? Jag hoppas verkligen inte att någon tror att jag är glad för att hon inte finns. Jag är otroligt ledsen över det som hänt och saknar henne jätte mycket, men vi kan inte gå runt och vara ledsna. Tror verkligen inte att hon, gladheten själv, skulle gillat det.

Väldigt osammanhängande text... Och ni kanske inte förstod så mycket eller kanske missuppfattade halva texten, vad vet jag? Men det jag ville komma fram till var: GRATTIS SANDRA!! Hoppas att du har det bäst! Och: Var glada!! Trots väder, problem och tråkiga tankar :D

Några citat som kaaanske kan få er att må snäppet bättre om ni är lite nere!
Det hjälpte mig iaf!


Kommentera här! ♥
Postat av: cicci

på onsdag kan du komma till mig och äta tårta :)

Svar: YAAAY!! Lätt att jag ska :)
Denise Wessman

2012-10-15 @ 15:09:50
Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0