AAAOOOU WHAT A FEELING


Hade världens bästa (och mest obekväma) dag på Skansen igår med Frida! Vi var där rätt tidigt och satt och hade det mysigt fram till fyra, då stog vi upp konstant tills vi åkte hem runt elva på kvällen. Hade så enormt onmt i kroppen och har fortfarande himla ont, haha. Brände mig också för andra gången i mitt liv. Är visserligen bara brun, inte röd, men vad ont det gör! Jag kan inte ha BH på mig, haha :(

Håkan var så grymt bra och jag hade önskat att vi kunde stanna kvar hela timmen efter allsången, men det gick bara inte. Anton var ju nästan lite för snygg, och Måns likaså. Men det var riktigt jävla trångt, haha. Det värsta var när det kom ca fem aspackade killar i typ 18-års åldern och trängde sig (asså verkligen boxade sig fram så folk ramlade) och ställde sig nästan längst fram, drack vin, rökte och kysste varandra.

Man ser ju faktiskt mig och Frida lite då och då på programmet. Coolt. Vi stog längre fram än vad jag uppfattade igår, haha. Har en otroligt skakig video jag ska lägga upp sen på Håkan.

Kommentera här! ♥

Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0