Update tisdag-fredag

Hade bästa kvällen/natten/nästa morgon med mina görls i tisdags-onsdags! Så himla underbara! Vi åt tacos (ofc) och pratade om allt som finns och ännu lite mer. Kollade också på Easy A och Sagan om ringen (två gånger...?). Vi vände självklart på dygnet i ren sleepover-anda och sov till eftermiddagen!

Igår var jag på Dollarstore i Gävle och på kvällen blev det utgång! Det var otroligt kul! Speciellt att träffa folk man inte träffat på aslänge! När allt hade stängt klockan tre satte vi oss några stycken på en brygga vid ån. Jag och Frida hittade två katter och lyckades gosa med en av dem, haha! MYS! Runt halv fem på morgonen gick jag och Viktor hem till moi för att sova. Somnade inte förrän ungefär halv tio och gick upp tjugo i tre... WUÄÄÄH. Vände på dygnet IGEN! 

Runt fyra/fem-tiden idag mötte jag upp Frida på stan. Vi tog en varsin glass & valfri cola och satte oss vid ån och bara filtrerade. Ganska mycket. Ganska länge. När Frida sen skulle på bio drog jag hem och kollade på YouTube-videos. Hahaha, sämst jag är (borde egentligen ha diskat eller gymmat, har liksom inte gymmat på en hel vecka?!?!?!).

Nu vet jag inte alls vad jag ska orka göra. Vill hoppa upp på stången, men orkar fan inte det :( Borde dock diska, för jag har inte en enda sked som är ren, haha! Imorgon kommer Julia & Helle igen. (TACOOOS!) (mmmm massa paranteser!!) Så jag måste liksom diska innan dom kommer. 


Bilden är från inatt när vi hittade goskatterna! Dom andra ville blota (som dom så fint kallade det) den fluffiga och mata änder med kebab och cigg... Bara jag och Frida som var djurvänner den kvällen.

Kommentera här! ♥

Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0