Update

Det är dags för en liten update känner jag, haha...

I helgen hade jag det bara chill, var hemma hos Emil, och i söndags satt jag, Frida & Frida på Fågelsången i några timmar och skvallrade & pratade om killar.

Igår latade jag mig hela dagen och åkte sen iväg, helt otaggad, till Poledancen. Väl där blev jag sjukt taggad, och det gick jättebra. Efteråt var vi några stycken som åkte hem till en av tjejerna och hade mysigt med massa godsaker (mmmums, se bild)! Var dock tvungen att åka hem klockan tio. Haha, alltid jag som åker hem först. Tråkigchey.nu. Men det var iallafall jätteroligt, och dom är så himla härliga allihopa!

Idag fyller min mamma år, GRATTIS BÄSTA!! Så ikväll blir det lite kalasigt. Är otroligt lat idag också tyvärr (har liksom fortfarande inte klätt på mig?!!?). Inte bra. Borde tjäna pengar istället :(

Och idag är det även hela två år sedan universums finaste Sandra lämnade oss. Känns helt sjukt. Minns som om det var igår hur det var när jag fick reda på det. Men som jag skrev då hon fyllde år: jag ska inte sörja hela dagen, jag ska bara vara glad att jag fick lära känna en så otroligt speciell & underbar människa som hon. Hon var ju gladheten och spralligheten själv, så jag tänker minnas det. Inte hennes fruktansvärda öde. Saknar dig så otroligt mycket Sandra!

 

Kommentera här! ♥

Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0