Fyra dagar kvar

Ja vad händer om fyra dagar då? Då är det måndag och jag & Emil ska börja våran 50-dagar-utan-onyttigheter-utmaning! Blev så inspirerad av HOFH och hennes 100 dagars utmaning. Men vi kör bara på 50 (eh.."bara"), så det kommer sluta på min födelsedag! Så från och med måndagen den 25e mars till måndagen den 13e maj är det bara nyttigheter som gäller. ENDAST. Inte ens onyttigheter på helgerna. Hur ska detta gå? Jag som älskar chips över hela mitt hjärta.... Hur som helst, i helgen ska vi svulla som fan. Vi ska svulla som aldrig förr, så att vi typ aldrig mer vill äta sånt! 

Känns som att hela min kropp är på rehab. Jag plattar inte håret lika ofta (försöker tvätta det bara två gånger i veckan också), har inte nagellack (asså min naglar....HAHA, stackars), försöker att inte "nöta" på min hud/kropp så mycket (typ...eh, vet inte hur jag ska förklara), tar noga hand om min hy och ska nu börja med massa nyttigheter!

FETT TAGGAAAAAAD!!!

Btw, igår, det blev ingen ansiktsmassage, det blev helkroppsmassage istället, haha. SÅ skönt! Gillade att hon inte påpekade min smalhet också. Det var visserligen lite halvjobbigt att ligga där i endast leopardstring....men what to do? Hon var dock väldigt orolig över min "bula" jag har på ryggen. Herregud, har fått världens smäll på ryggraden från poledancen och den är helt röd och bulig. Hon ba "ÅÅÅHNEEEEJ VAD HAR DU GJORT HERREGUD HUR SKA VI LÖSA DET HÄÄÄÄR?!?!?!?" Typ... "chilla lite va?" Tror hon överdrev en aning.

Har skaffat mig en liten tränings-, inspirationsbok också. Men mer om den senare!

Kommentera här! ♥
Postat av: Elisabeth

Du vet väl att på Lizettes namngivning kmr de att serveras CHOKLADTÅRTA till LUNCH!? :D ;P Å alla måste ta en STOR bit!!!

Svar: Hahahaha åhneeeeeej!!!
Denise Wessman

2013-03-21 @ 13:17:16
Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0