Bloggis, we need to talk. I wanna take a break...

Jag får ofta tankar om att jag ska sluta blogga. Det är liksom inte kul längre. Det är knappt ens kul att läsa andras bloggar längre heller. Men jag vågar liksom inte, haha. Jag vet inte alls hur många stammisläsare jag har, men jag gissar på att det är ungefär fem stycken. Men dom vet ju ändå vad som händer i mitt liv eftersom jag känner dom.

Usch, nä jag får fundera ordentligt på detta. Kanske ska börja med att ta en lång paus för att se hur många som egentligen bryr sig (herregud vad ego det lät, var verkligen inte menat på det viset dock).

Men jag har himla mycket att tänka på och massa val att göra just nu, så det kanske är bäst med en lång paus ändå. Det tar emot litegrann, men okej jag har bestämt mig, i skrivande stund. Det blir en paus. Vet dock inte hur länge ännu, men jag skjuter upp bloggandet på obestämd framtid. Hoppas nu att jag inte trivs allt för mycket med detta och faktiskt kommer tillbaka med massa nya ideér, finare och fler foton och.... ett glatt humör?

Jag meddelar väl när jag har lust om jag är tillbaka eller om jag bestämt mig för att sluta helt. Så ni får ju gärna kika in här lite då och då och kolla läget om ni vill. Inget måste, bara om ni vill.

Puss alla fina ♥

Kommentera här! ♥

Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0