De senaste dagarna

 
Hej på er!

Har ju inte bloggat på ett tag... Men i torsdags var jag hos Valin & Casting och skrev in mig i deras register. Fick fylla i ett papper och sen ta lite bilder. Shit, känns verkligen som att man är på G nu ju! :D Efter det var det dags för kurs! Det var hur kul som helst! Vi gick igenom våra scener, och det känns jäkligt bra må jag säga ;) Sen kom rollsättaren Maria Bolme och hade en liten föreläsning. Hade kunnat lyssna på henne hela natten, men det blev en väldigt kort föreläsning. Otroligt givande dock! Är fortfarande helt i extas haha!

Men sen hade jag problem med min dator... Fick tillbaka den från servicen, men lämnade sen in den igen på fredagen. Orkar inte ens gå in på detaljer, men har iallafall tappat räkningen på antal gånger jag brytit ihop de senaste dagarna. Herregud säger jag bara... Hoppas det löser sig.

I fredags och idag var jag hos Emil. Gymmade för första gången på flera veckor, och shiiiit vad det märktes att jag inte tränat på ett tag. Inte bra. Nu är vi iaf hemma hos mig, har haft en jätte mysig kväll med faster på besök!

Imorgon blir det chilldag på stan och på måndag blir det Stockholm igen! Inspelniiiiiing :D

Kommentera här! ♥

Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0