Talk that talk

 
 
Hörrni nu har jag äntligen kommit upp i tiotusen tweets! Partyyyyy!

Känner att jag vill ha en förändring här på bloggen. Den känns så sjukt tråkig och är bara samma samma hela tiden. Men jag vet inte alls hur jag vill ändra eller hur jag ens vill ha det, så jag började bara lite smått med att minska ner på mina kategorier. Hade 21 (!!!) stycken innan, och nu har jag 14. Ganska många det med men herregud kan inte minska ner mer, haha.

Har haft två superlata dagar (vilket behövdes) igår och idag. Sååå skönt att bara kunna ha på sig mjukiskläder och inte behöva sminka sig eller gå upp tidigt! Igår fick jag också träffa Emil som jag inte träffat på typ en och en halv vecka! Vi ba myste och kollade på sista avsnittet av Walkning Dead, säsong 4. Och O-M-G så himla spännande, kan inte fatta att vi måste vänta till OKTOBER på nästa säsong!?!

Igår hämtade jag också min mobil. Eller ja, jag fick en ny likadan... Så allt på mobilen är borta *suck*. Killen på Tre ba "men det är ju bara en mobil..." NEJ DET ÄR INTE BARA EN MOBIL! Inte nu när datorn har kraschat och säkerhetskopieringen till mobilen finns på den datorn. Då är det inte bara en mobil längre.

Phu.. Det var längesen jag skrev såhär mycket. Har varit så kortfattad på sistone.

Imorgon är det ju torsdag, då ska jag till Stockholm igen (ett jävla flängande fram och tillbaka nu för tiden) för att skriva in mig på ett Castingbolag och sen är det Cinemantrix som gäller på kvällen! Supertaggad! Och i helgen är jag LEDIG! Då jävlar ska det gymmas och sovas! (åker hem till Emil då, så var beredda på att det kommer vara rätt tyst här i helgen)

Lovar, ska inte skriva såhär mycket på ett bra tag ;)
PUSS ALLA FINA ♥

Kommentera här! ♥

Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0