BACKSTREET BOYS


Lite blandade bilder från torsdagen!

OBS! Det är naturligt att fangirla haha

Alltså OH-MY-GOD vilken magisk konsert! Är fortfarande helt i extas efter detta. Vart ska jag börja liksom?

Jag & Frida tillbringade dagen i en kö och hade nummer 31 och 32 = fett långt fram. Vi stod där i några timmar och hamnade sen på ANDRA raden! Vilket är ungefär samma sak som LÄNGST FRAM.

Brian's son sjöng två låtar (jävla duktig kille) innan förbandet klev på. De hetter The Exchange och var riktigt bra. Och sen efter mycket väntan klev de äntligen på scenen. BACKSTREET BOYS!! Herregud. Blev på riktigt sex år igen. Back to -99 all over. Finns inte ord för hur underbart allt var! Inte nog med att vi stod så långt fram så vi näst intill kunde känna hur deras svett luktade. JAG FICK RÖRA HOWIE, BRIAN OCH NICK!!! Alltså finner inga ord... För er som inte visste det, så var Nick Carter min allra första kändiscrush, och nu har jag dels fått se honom live och dessutom HÅLLT I HANS HAND! 

Efter konserten var man helt tom men ändå överfyllt med massa känslor om ni fattar vad jag menar. När vi gick ut träffade vi på The Fooo som också hade varit där och kollat, så vi pratade lite med dom och tog en bild. Sen gick vi till förbandet, flörtade lite med dom och tog en bild innan vi köpte oss en varsin t-shirt (den får ni se sen).

Det tog en himla tid att komma hem sen och jag somnade hos Frida runt halv sex och sov i tre timmar. Så efter att ha stått upp konstant i sju timmar och sen bara sova tre, kan jag tala om att min kropp har en smärta jag aldrig känt förr. Värt det dock.

Nu håller jag på att redigera min vlog jag gjorde under torsdagen. Lägger upp den här när den är klar så ni får se lite mer.

Detta var utan tvekan bästa kvällen i mitt liv ♥

Kommentera här! ♥

Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0