Dålig bloggpausare också...

Okej, klarade inte av att inte blogga ända fram till lovet... Så, vad har jag gjort under den här tiden då...? Typ tre veckor nästan.

• Jag har byggt en hel del pärlplattor, jeppjepp. Haha, det känns som att det är det enda jag gjort :(
Här är ett av mina verk... En liten klubblåda.
• Jag och Emil firade att vi varit ihop ett år. Först bowlade vi, sen åt vi på Dragon Palace (där bytte vi ettårsdagspresenter, jag fick Britney Spears parfym fantasy. Mihiihihi, MIN POJKVÄN ÄR BÄST! ♥) och sen åkte vi hem till honom, badade tunna, kollade på film och ba hade det supermysigt. Lätt en av dem mysigaste kvällarna i mitt liv i alla fall :)


• Var på marknaden med Frida, utan ett enda öre. Hehe, har handlat liiite för mycket nu på senaste tiden. Emil har fått mitt kort, och jag ska inte få tillbaka det förrän i december *krossathjärta*

• Har varit på opera för första gången i mitt liv. Det var... en upplevelse. Såg Madame Butterfly med mami. Den var bra, går på tv 12 november tydligen. Vet inte på vilken kanal eller när. Men ni lär se den ;D

• I måndags hade vi det första nationella provet i trean. Jag höll tal om att växa upp. Gick faktiskt bättre än jag väntat mig :) Våran svenskalärare ska sluta (har slutat) så hon bjöd på fika, sa att vi var fantastiska elever och så fick vi tillbaka brev som vi skrev i ettan till oss själva. Fyfan.. Det första jag gjorde när jag kom hem var att köra brevet i dokumentförstöraren och sedan elda upp resterna. Ingen får någonsin veta vad som stod i det brevet.


• Jag och Therese har precis startat vårat projektarbete.


• Jag har haft sjuuukt många uppgifter att göra i skolan så att jag nästan kräks på alltihop. Men nu när de flesta är klara känns det hur skönt som helst.


• Musikalen har startat på riktigt :) Spelar Lollo (Ren's moster). Det är alltså Footloose vi sätter upp ifall nån glömt ;)


• Jag har insett att det spelar ingen roll hur mycket jag städar mitt rum. Det blir lika stökigt två dagar senare ändå. Har även möblerat om ytterligare en gång.

• Vi har börjat med teatersport på teatern. AWESOME! Så imorgon på Öppet Hus kommer vi att framföra lite teatersport. Be there!

• Och det är bara tre veckor kvar tills YES-event sparkar igång. TRE VECKOR! Är så otaggad man kan bli. Men, fick idag reda på att jag ska få två tjejer från Rumänien boende hos mig under veckan. Skojskoj! Då bli man Emil-fri en hel vecka. PARTY! Nädå, ganska sorgligt faktiskt.

• Har nästan handlat klart alla mina julklappar.

• Har skaffat mig en ny CD-spelare or whatever man kallar det. Hur som helst, den är G to the R to the to the Y to the M! Roooooosaaaa.

• Råkade skjuta älsklingen med pilbågen också...

Ja, sen är det absolut en hel del jag glömt ^^

Menmen, tatuerar mig på lördag. WOOPWOOP!

Kommentera här! ♥
Postat av: Frida

SLUTA VARA OTAGGAD. Det ser ut som en våg på väggen haha, gulligt! Svårt att väga sig dock.. :( kom inte på nåt mer nu. Ses i skolan!!!!!!

2011-10-27 @ 06:19:03
URL: http://littlemonster.blogg.se/Postat av: Frida

hahahaha hur snurrar jag på tuggummisaken?!

2011-10-27 @ 07:41:29
URL: http://littlemonster.blogg.se/Postat av: Frida

SLUTA VARA OTAGGAD. Det ser ut som en våg på väggen haha, gulligt! Svårt att väga sig dock.. :( kom inte på nåt mer nu. Ses i skolan!!!!!!

2011-10-27 @ 06:19:03
URL: http://littlemonster.blogg.se/Postat av: Frida

hahahaha hur snurrar jag på tuggummisaken?!

2011-10-27 @ 07:41:29
URL: http://littlemonster.blogg.se/
Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0