Bla, bla, blaa

Var tvungen att gå upp rätt tidigt idag för att ta emot en kille som skulle hjälpa oss med att ta död på alla förbaskade råttor/möss som stör oss på nätterna. Jag är så himla otrevlig har jag märkt, när han sa tack så mycket och ha det bra sa jag bara hejdå, jag menar herregud vilken bitch?!

När han hade åkt visste jag i nte alls vad jag skulle göra så det slutade med att jag beställde massa polesaker för 600 spänn (med frakt från England iof, men ändå, fattig igen typ). Har bara suttit vid datorn, mobilen och satt på mina naglar jag gjorde igår/inatt. Kanske visar lite bilder på dem sen (annars finns en halvbra bild på min insta). Och nu är liksom klockan bara två?! Vad tusan ska jag hitta på?

Skulle vilja träna, men känner mig lite kluven eftersom jag tränade igår, och eftersom jag & Emil ska åka och simma ikväll. Det var så sorgligt att gå ifrån studion igår, haha. Klarade dock ytterligare en gång en Shoulder Mount!!! IIHIHI NÖJD. Gjorde det förra veckan också, så var tvungen att testa nu med, hehe. Ska försöka få nån bild/video på det. Tills vidare kan ni googla på tricket ;) Hoppas nu bara att jag kan/vill vara med på uppvisningen!

 

Kommentera här! ♥

Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0