86ers vs Mean Machines


Igår var det matchdags igen! Denna gången mot Stockholm. Som fick storstryk av bästa Uppsala! 61-14 vart det. Sjukt kul match! :D

Och ingen verkar vilja se bilder från Harry Potter utställningen, så vi skiter väl i det. Vi skiter också i resten av Thai-bilderna, för vet ni vad? Jag har bestämt mig för att lägga ner bloggen. Har bloggat sedan 2008 och är jävligt less nu.

Antingen låter jag bloggen ligga öppen så man kan kolla gamla inlägg om man vill, eller så sätter jag lösenord på den så ingen kan komma in. Bestämmer mig om några dagar. Det är ju iallafall bara typ en person som läser bloggen.

Lundis


Här sitter jag! Sitter på golvet här på hotellet i Lund och går igenom dagens shopping. Har redan handlat upp typ hela min budget... Shame on me.

På vägen hit stannade vi i Norrköping och gick på Harry Potter utställningen! OMG DET VAR HELT FANTASTISKT!! Kanske lägger upp bilder. Om ni vill se förstås. Ni kanske inte bryr er ett smack om HP, vad vet jag?

Nu ska jag fortsätta med mina köp och sen chilla lite innan vi ska iväg och käka.

ok

Eftersom jag inte har några nya bilder får ni här en strand-Denise.

Är fortfarande osäker på hur jag ska göra med den här såkallade bloggen. Har inte en enda dag känt behov av att blogga. Förut var jag sjukt peppad nästan varje dag på att blogga. Och om jag inte gjorde ett inlägg fick jag dåligt samvete. Så är det inte alls längre. Inte ett jävla dugg faktiskt. Ni får nästan mer updatering på min YouTube-kanal om jag ska va ärlig. Försöker lägga upp en video en gång i veckan. Klicka här och klicka sen på prenumerera ;)

Åker till Lund imorgon om ni ville veta. Kommer instagramma därifrån, så följ mig där också vettja! @denisewessman

86ers vs Predators


Igår var vi på Studenternas IP och såg Uppsala 86ers spela mot Kristianstad Predators. Det var så himla kul, och enormt spännande. Ett tag var vi supersäkra på att vi skulle vinna, men som ni kanske ser på bilderna vann Kristianstad... 23-26 blev slutresultatet.

Det var supervarmt hela tiden, så vi satte oss på skuggsidan. Vilket råkade vara där Kristianstads klack ska sitta. Men till slut satt nästan alla på den sidan, därför ser det lite tomt ut på läktarna, haha.

Ja det blev en himla massa bilder, men det var så sjukt kul att fota under matchen. Är dock himla stolt över mig själv att jag fattade 87% av allt som hände på planen. Har länge velat se en match live (har tidigare bara sett på TV), och nu har jag äntligen fått göra det. Kommer lätt gå fler gånger! Fick med mig en fin keps hem också, hehehe.

Thailand part III


Jaja, trots att bloggen är ett fiasko fortsätter jag med Thaibilderna. Kanske slutar blogga när jag är klar med allla inlägg, who knows?

1 & 2. Alla hjälptes åt att försöka få upp en "Lucky balloon" i luften. Det blåste svinmycket dock så det tog sin tid. Tillslut fick dem iväg den.
3. Här låg vårt mysiga hotell
4. Pubben vi såg fotbolls-vm på klockan tre på natten
5. Gänget
6. Kunde inte låta bli...
7. Regnet var på G och då såg himlen ut såhär

eko…..?

Är det ens någon idé att fortsätta med den här såkallade bloggen?
Det är väl bara nån enstaka person som kikar in här och kollar lite på bilderna ibland. Kanske? Vad vet jag. Det är ju så jävla tyst här.
Jag vet, jag vet, jag har haft såna här stunder förr. Men nu känns det så sjuuuukt tomt här. Så här brukar det liksom inte kännas. De enda läsarna jag har är jag själv (haha tönt) och kanske två av mina kompisar?

Som man säger: vet inte om jag ska skratta eller gråta..? Skrattade nyss. Så kanske gråter sen då.


RSS 2.0