mysdag


Idag har varit en mysa-i-pyjamas-dag för mig (haha igen). Mest för att jag har sån sjuk träningsvärk efter de två hårda träningspass jag gjorde i helgen, så jag är inte kapabel till att göra mycket annat. Lyckades dock göra lite trevlig manikyr på mig själv och även för första gången testa på proteinpannkakor! Använde mig av mitt nya proteinpulver "vanilj/våffla" som jag avskyr att dricka, och gud-så-gott det blev! :D Det var ganska trixigt, men jag lär mig väl tekniken snart.

Men annars har jag bara suttit här i min pyjamas, vilat kroppen och kollat på Paradise Hotel. JA OKEJ JAG ERKÄNNER JAG ÄLSKAR DET. Håller på att kolla ikapp alla avsnitt för att sen kunna hänga med i snacket på Twitter ( = måste hålla mig borta från Twitter ikväll då jag inte kommit längre än till avsnitt 14). Blir dock mer och mer sugen på att åka till ett varmt, exotiskt land och vara snygg i vad man än har på sig.

Resten av denna vecka kommer bli sjukt nice! Speciellt helgen, längtar så mycket! :D
Men nu ska jag fortsätta kolla på PH så jag blir klar nån gång, och sen ska jag faktiskt trotsa min träningsvärk och ha ett miniträningspass innan jag går och lägger mig.

Kommentera här! ♥
Postat av: Jen

Smart att använda ditt proteinpulver till våfflor :D man tröttnar så himla fort på att dricka det :)

Svar: Haha ja men precis! Gick ju superbra att använda det till våfflor & pannkakor :D
Denise

2014-01-20 @ 21:06:31
URL: http://rnbme.blogg.se/
Lämna gärna en kommentar!

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0